AMD Strela

 

Велеска со спот - Таа е моја лоша копија!

Велеска со спот - Таа е моја лоша копија!
Објавено на: 27 Jul 2014

Деновиве излезе  од продукција новиот спот на Елена Велеска насловен како ,,Лоша копија,, песна испеана на последното издание на Роса фест. Во спотот  кој е снимен на убавинитена Охридското езеро , Велеска за својата ривалка пее ,,Таа е само моја лоша копија.....

v

v

v

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK