AMD Strela

 

Градоначалникот Јаневски се сретна со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници

Градоначалникот Јаневски се сретна со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници
Објавено на: 06 Jul 2018

Градоначалникот Коста Јаневски попладнево одржа средба со новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници на општина Струмица. Откако им го честита изборот им порача дека од нив очекува поголем влог во развојот на Општината.

 -Очекувам иницијативи од ваша страна, да ги лоцираме проблемите и еден по еден да ги решаваме и заедно да го подигнеме квалитетот на живот во градот и населените места, вие сте најблиску до граѓаните и најдобро ги знаете нивните проблеми. Ви го честитам изборот, имам доверба во вас и очекувам заедно да покажеме резултатите кои ќе бидат во интерес на сите граѓани, рече градоначалникот Јаневски.

 Новоизбраните претседатели на месните и урбаните заедници истакнаа дека нема да биде лесно да се соочат со предизвикот, но ќе дадат се од себе во решавањето на проблемите на граѓаните и подобрувањето на условите за живот во нивните средини.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK