AMD Strela

 

Известување за планиран прекин на напојување со електрична енергија на 3 ноември во Богданци

Известување за планиран прекин на напојување со електрична енергија на 3 ноември во Богданци
Објавено на: 31 Oct 2018

Општина Богданци ги известува граѓаните дека без напојување со електрична енергија заради итни интервенции на високонапонските водови од 07:00 до 17:00 часот на 03.11.2018 (сабота) ќе бидат сите корисници од општина  Богданци  ( Богданци , Стојаково , Селемли ,  вклучително и индустриските објекти) со исклучок на село Ѓавото и Бензинска Шимов, сервис Ампов, Оранжерии Трнка 1 и2 , пумпа за вода комунално Богданци во Ѓавото , систем Спас за Дојран и други. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK