AMD Strela

 

Новогодишно обраќање на градоначалникот Коста Јаневски до граѓаните на општина Струмица

Новогодишно обраќање на градоначалникот Коста Јаневски до граѓаните на општина Струмица
Објавено на: 31 Dec 2018

Нека 2019 година биде Ваша година, година која ќе ја паметите само по добро. Истовремено, нека биде тоа година на мирот, заедништвото, хуманоста и милосрдието со кои сите ќе се гордееме.

Нека биде тоа успешна година за сите нас и за нашата заедничка општина Струмица.
Среќна Нова година и благословени Божиќни празници.


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK