AMD Strela

 

Градоначалникот на Богданци го посети првороденото бебе во новата година

Градоначалникот на Богданци го посети првороденото бебе во новата година
Објавено на: 04 Jan 2019

На гинеколошкото одделение при Општата болница во Гевгелија,среќната мајка Гордана Диванисова од Богданци,на свет го донесе првото новороденче во 2019 година.
Новороденчето е машко бебе,а како што вели мајката тоа и е четврта нејзина рожба.

Среќната родилка Гордана Диванисова денеска ја посети градоначалникот на општина Богданци,Блаже Шапов кој му подари на бебето 10.000 денари и бебешки комплет, а на мајката и ја честиташе рожбата посакувајќи им на двајцата среќна Нова година,многу здравје и бериќет.

Фото и текст:ФБ група Бугдански Бркулеже

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK