AMD Strela

 

По новите снежни врнежи „Комуналец“ на терен со сите расположливи ресурси

По новите снежни врнежи „Комуналец“ на терен со сите расположливи ресурси
Објавено на: 09 Jan 2019

Зимската служба на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ подготвена ги дочека новите врнежи од снег. Активирани се сите расположливи ресурси и интензивно се работи на терен за да се овозможи нормално движење на пешаците и возилата. Рачно и со механизација се чистат тротоарите и пешачките зони, а со возила се интервенира на улиците во централното градско подрачје и повисоките делови на градот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK