AMD Strela

 

Зимски слики од Струмица

Зимски слики од Струмица
Објавено на: 10 Jan 2019

Струмица под бел покривач од Градскиот парк па се до Чурлинскиот мост.

 

Многу слики, кои иако се движат со забавен ритам, сепак го даваат секојдневниот пулс на градот. 

Се надеваме дека успеавме да доловиме моменти за секого.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK