AMD Strela

 

„Комуналец“ со тековно одржување на улиците и тротоарите покрај училиштата

„Комуналец“ со тековно одржување на улиците и тротоарите покрај училиштата
Објавено на: 07 Feb 2019

Работната единица од одделението “Комунална Хигиена“ при ЈПКД “Комуналец“ извршија тековно чистење и одржување на тротоарите и улиците покрај средните и основните училишта во градот.

Од ЈПКД „Комуналец“ упатуваат апел до учениците да се грижат за екологијата и за животната средина, сметот да го одлагаат таму каде што треба, во контејнерите, во корпите за отпадоци.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK