AMD Strela

 

Изгоре автомобил во движење на улицата „Ленинова“

Изгоре автомобил во движење на улицата „Ленинова“
Објавено на: 08 Feb 2019

Утрово околу 8 часот на улицата „Ленинова“ во Струмица, во близина на влезот во градот од Радовиш, се запалил во движење автомобил марка „ауди“.

Од пожарот е приинета голема матеирјална штета на возилото, а повредени и загинати нема

Пожарот го угаснеле струмичките пожарникари, кои со брза и ефикасна интервенција не дозволиле да се прошири.

 

Aster Fest Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK