AMD Strela

 

Градоначалникот Јаневски доби вратоврска од „Каменковци“

Градоначалникот Јаневски доби вратоврска од „Каменковци“
Објавено на: 10 Mar 2019

Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски на денешниот детски карневал доби вратоврска од малите Каменковци.

Тој го следеше „малиот карневал“, што се одржува на празникот Прочка, на кој продефилираа околу три илјади дечиња од градинките и струмичките основни училишта предводени од нивните наставнички и учителки.

Во продолжение фотографии од Детскиот карневал.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK