AMD Strela

 

СДСМ со Никола Андонов за градоначалник на Ново Село

СДСМ со Никола Андонов за градоначалник на Ново Село
Објавено на: 10 Mar 2019

Познатиот и докажан стопанственик од Колешино, Никола Андонов е кандидат на СДСМ за градоначалник на општина Ново Село за претстојните избори кои треба да се одржат на 21 април заедно со претседателските.

Оваа одлука е донесена денес по средбата на лидерот на СДСМ и претседател на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев со општинското раководство.

Во периодот од 2005 до 2009 година Адонов успешно ја водеше општина Ново Село извршувајќи ја функцијата градоначалник.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK