AMD Strela

 

В понеделник вонредна седница на Советот на општина Василево

В понеделник вонредна седница на Советот на општина Василево
Објавено на: 12 Apr 2019

В понеделник, 15 април со почеток во 12 часот, Советот на општина Василево ќе одржи Вонредна седница со единствена точка на дневен ред: Предлог-одлука за сопствено учество на општина Василево за реализација на проектот за регулација на канал во село Градашорци.

Седницата ќе се одржи во просториите на Домот на културата во Василево.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK