AMD Strela

 

Сопственикот на „Ривер Софт“ ве кани на работилница „Откријте во Вашиот потенцијал“

Сопственикот на „Ривер Софт“ ве кани на работилница „Откријте во Вашиот потенцијал“
Објавено на: 05 May 2019

Чест и задоволство ми е да Ве поканам на работилница "Откријте го Вашиот потенцијал" која е под покровителство на River Soft, и истата ке се одржи на 7-ми Мај во Домот на културата „Антон Панов“ во Струмица со времетраење од 17 до 21 часот. Работилницата е со ограничен број на учесници и е наменета за сопственици, бизнисмени,  претприемачи и менаџери. Ќе ни биде чест и задоволство да присуствувате на работилницата и заеднички да направиме нов подвиг за бизнис заедницата во Струмица, затоа не чекајте кликнете на линкот https://aleksandarkocovski.mk/rabotilnica-strumica/?fbclid=IwAR3sZ0Tvt7fh8BIHaMz9aVUU8AsOsYwc9WROSGtdTKY7Q430te9KMiPD79k и веднаш пријавете го Вашето присуство.

Нашиот ментор Александар Кочовски и организациониот тим на River Soft Ви гарантираат незаборавна обука и нови бизнис навики и техники....Ве очекуваме...

Со почит...Тони Костов сопственик на River Soft.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK