AMD Strela

 

Никола Андонов е нов градоначалник на Ново Село

Никола Андонов е нов градоначалник на Ново Село
Објавено на: 06 May 2019

Кандидатот за СДСМ за градоначалник на Ново Село, Никола Андонов победи на предвремените избори во вториот круг за прв човек на општината .

Според неофицијалните информации од неговиот изборен штаб тој победил со 19 гласови разлика пред кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Николчо Стоилков.

Андонов по втор пат ќе застане на чело на општина Ново Село, откако од 2005 до 200 година ја извршуваше функцијата градоначалник.

 

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK