AMD Strela

 

Во СВР Струмица одбележан денот на полицијата

Во СВР Струмица одбележан денот на полицијата
Објавено на: 08 May 2019

Преку две превентивни активности „Јас на гости во полицијата“ од страна на учениците од Основното училиште „Свети Кирил и Методиј“ од село Дабиле и промовирање на проектната активност „Училишни сообраќајни единици“. кои Отсекот за превенција при СВР Струмица ги реализира во партнерство со ОСБСП-Струмица, беше одбележан денот на полицијата, 7 мај.

Заменик началникот на СВР Струмица, Жанко Зимбаков им врачи благодарници на поединци за остварената соработка со полицијата, а учениците изведоа дел од проектините активности кои досега ги научиле.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK