AMD Strela

 

Генерално чистење на Спомен костурницата во месноста „Варници“

Генерално чистење на Спомен костурницата во месноста „Варници“
Објавено на: 29 May 2019

Работни единици од одделенијата “Комунална Хигиена” и “Градско Зеленило“ при Jaвното претпријатие за комунални дејности “Комуналец” започна акција за генерално чистење на Спомен костурницата во месноста „Варници“ кај населеното место Раборци.

Оваа акција е во рамки на годишната програма  за одржување на спомен обележјата на територијата на Општина Струмица и да се зачува генералната слика на најчиста општина во Македонија.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK