AMD Strela

 

Одбојкарите на шампионот ЏИО Струмица на прием кај градоначалникот Коста Јаневски

Одбојкарите на шампионот ЏИО Струмица на прием кај градоначалникот Коста Јаневски
Објавено на: 31 May 2019

Градоначалникот Коста Јаневски организираше прием за одбојкарите на одбојкарскиот клуб ЏИО Струмица по повод освојувањето на шампионската титула на Македонија.

Им го честиташе големиот успех со кој уште еднаш потврдија дека Струмица е најодбојкарскиот град во нашата држава, а во знак на благодарност за поддршката, тие му подарија дрес.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK