AMD Strela

 

Генерално чистење на просторот околу спортската сала „Парк“

Генерално чистење на просторот околу спортската сала „Парк“
Објавено на: 05 Jun 2019

Во рамки на Годишната програма на одделението “Комунална хигиена“ работните единици од одделението  при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“,оваа работна недела вршат чистење и отстранување на отпадот од просторот околу Спортска сала „Парк“. Со потребната опрема се отстранува потешкиот смет да за просторот максимално да биде искористен. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK