AMD Strela

 

Фото: „Струмички шпагети“ на карневал во Тиват

Фото: „Струмички шпагети“ на карневал во Тиват
Објавено на: 09 Jun 2019

Ученици од Општинското основно училиште „Видое Подгорец“ со учителката Соња Цицимова, со маската „Струмички шпагети“, учествуваа на вториот меѓународен карневал во Тиват, Црна Гора.

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK