AMD Strela

 

Со цветни топки од бегонија „Комуналец“ го украси влезот во градот на „Ленинова“

Со цветни топки од бегонија „Комуналец“ го украси влезот во градот на „Ленинова“
Објавено на: 29 Jun 2019

Екипи од “Одделението за управување и одржување на јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ продолжуваат со дополнување на хортикултурното уредување на влезот од градот на просторот околу кружниот тек на булевар Ленинова.

Се поставија цветни топки со летено цвеќе од видот бегонија со дијаметар од 130 сантиметри. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK