AMD Strela

 

Прекин на водоснабдувањето на улица “Герас Цунев”

Прекин на водоснабдувањето на улица “Герас Цунев”
Објавено на: 02 Jul 2019

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 10:00 часот до 14:00 часот без водоснабдување ќе останат дел корисниците на  улицата “Герас Цунев” од број 3 до број 15.

Работна единица од одделението “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK