AMD Strela

 

„Комуналец“ ги чисти влезовите и излезите на Струмица

„Комуналец“ ги чисти влезовите и излезите на Струмица
Објавено на: 04 Jul 2019

Екипи од одделенијата „Комунална Хигиена“ и „Градско Зеленило“ при ЈПКД “Комуналец “денес работеа на локации на влезот и излезот на Струмица. Од фабриката „Еленица“ па се до влезот на градот се чистеа банкините на патот од високата трева, како и грмушките кои им пречат на учесниците во сообраќајот. 

 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK