AMD Strela

 

Се санираат ударните дупки на улиците во градот

Се санираат ударните дупки на улиците во градот
Објавено на: 05 Jul 2019

На најфреквентните улици и булеварите во градот се врши крпење на ударните дупки, а овој зафат ќе продолжи и на останатите улици во градот и населените места.

Крпењето се врши согласно планираната динамика за реализација на Програмата за тековно одржување на локални патишта и улици на општина Струмица за 2019 година.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK