AMD Strela

 

„Мулен руж 2“ и „Струма“ настапија на карневалот во Лесковац

„Мулен руж 2“ и „Струма“ настапија на карневалот во Лесковац
Објавено на: 08 Jul 2019

Карневалските групи "Мулен Руж 2" и здружение "Струма", со своите маски "Чекор напред"  и "Неуништлива вечна љубов"  учествуваа на 14 Меѓународен карневал во Лесковац,  на кој продефилираа околу 1200 маскирани учесници.

Како и секогаш Струмичките карневалски групи побудија интерес кај присутната публука оставајќи одличен впечаток кај нив и кај организаторите на карневалот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK