AMD Strela

 

Горан Митев победи на трката на келнери

Горан Митев победи на трката на келнери
Објавено на: 09 Jul 2019

Победникот на јубилејното десетто издание е Горан Митев од Концепт. На второ место заврши минатогодишниот шампион Дени Перов од „Концепт“. Третопласиран меѓу 16-те кленери заврши Игор Стефановиќ од „Де Факто“. Утешната награда му припадна на четвртопласираниот Тимче Андонов од „Концепт“. Публиката ја забавуваше Ангела Илиева. 
Настанот е поддржан од општина Струмица, Пивара Скопје, Прилепска Пиварница и Фротирка

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK