AMD Strela

 

Генерално чистење на населените места Добрејци и Градско Балдовци

Генерално чистење на населените места Добрејци и Градско Балдовци
Објавено на: 30 Jul 2019

Согласно годишниот план за генерално чистење на населените места на територија на општина Струмица за 2019 година, Одделението „Комунална Хигиена„ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ изврши  акција во населените места Добрејци и Градско Балдовци.

Извршено е генерално чистење, рачно и машински се метеа улиците  и се собра и подигна отпадот од јавните површини. 

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK