AMD Strela

 

Кај Костурино откриени 48 мигранти од Бангладеш

Кај Костурино откриени 48 мигранти од Бангладеш
Објавено на: 09 Aug 2019

Вчера околу 23,30 часот, кај Сува река, село Костурино, Струмичко, од страна на полициски службеници од СВР Струмица во координација со РЦ “Исток“ и РЦ “Југ“ откриена е група  од 48 мигранти од Бангладеш, кои се пренесени во Привремениот транзитен центар за мигранти во Гевгелија.

Извор: Соопштение на СВР Струмица

Фото:архива Југоинфо

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK