AMD Strela

 

Во прекин сообраќајот кон граничниот премин Богородица

Во прекин сообраќајот кон граничниот премин Богородица
Објавено на: 12 Aug 2019

Денес во 13,15 часот, на автопатот "Пријателство",  на коловозна лента во правец према ГП „Богородица“, на растојание од околу 1 километар од  граничниот премин, се случи сообраќајна незгода помеѓу 6 автомобили.Во моментот се врши увид, инфомираше портпаролката на СВР Струмица, Хризантема Рендевска.

До завршувањето на увидот сообраќајот е пренасочен кон регионалниот пат Гевгелија-Дојран.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK