AMD Strela

 

Нормализиран е сообраќајот кон граничниот премин Богородица

Нормализиран е сообраќајот кон граничниот премин Богородица
Објавено на: 12 Aug 2019

Во сообраќајната несреќа што се случи во 13,15 часот на автопатот „Пријателство“ полесно се повредени 3 лица, државјани на Романија, кои по укажаната помош во болницата во Гевгелија се пуштени на понатамошно лекување, а по завршениот увид од страна на полицијата нормализиран е сообраќајот кон граничниот премин Богородица на македонско-грчката граница.
Во сообраќајната несреќа, која се случи на еден километар пред преминот, учествуваа шест автомобили.:

Фото:архива Југоинфо

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK