AMD Strela

 

Известување од „Комуналец“ за прекин во водоснабдувањето

Известување од „Комуналец“ за прекин во водоснабдувањето
Објавено на: 13 Aug 2019

Поради дефект на водоводна мрежа, одделението “Водовод и канализација“ при ЈПКД “Комуналец“ ги известуваат граѓаните кои живеат на потегот на улиците “Бетовенова“, “Бошко Буха“, дел од улицата “Славчо Стојменски” и населените места Просениково и Добрејци дека ке има прекин со водоснабдувањето во интервал од 7 часот наутро до 14 часот попладне.

Екипи се на терен и работат на што поскоро отстранување на дефектот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK