AMD Strela

 

„Комуналец“ изврши дезинфекција на контејнерите за отпад

„Комуналец“ изврши дезинфекција на контејнерите за отпад
Објавено на: 30 Sep 2019

Екипи од ЈПКД “Комуналец” извршија  дезинфекција на контејнери за отпад, соопштија од претпријатието.

Оваа е редовна акција за нивна дезинфекција и се спроведува двапати годишно,во која се мијат и дезинфекцираат, а се врши и поправка на оштетените контењери.

ЈПКД „Комуналец“ апелира до граѓаните на совесно користење на контејнерите.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK