AMD Strela

 

Изгореа електрични броила во Турското маало

Изгореа електрични броила во Турското маало
Објавено на: 03 Oct 2019

Вечерва околу 20 часот Територијалната против пожарна единица-Струмица со 1 против пожарно возило и двајца пожарникари учествуваше во гаснење на запалена табла со 6 електрични броила поставени на дрвен електричен столб на улица „Бетовенова“.

Откако била исклучена струјата од страна на екипа на ЕВН пожарот е локализиран и ликвидиран.

Броилата се целосно уништени, а причините за пожарот ќе се испитуваат дополнително.

Извор: ФБ страница на струмички пожарникари

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK