AMD Strela

 

Општина Струмица ги затвори сите детски игралишта и спортски терени

Општина Струмица ги затвори сите детски игралишта и спортски терени
Објавено на: 20 Mar 2020

Мобилните тимови на општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска ги затворија сите детски игралишта, спортски терени и летниковци во паркот и пред станбените објекти кои ги користат граѓани од сите возрасни групи.

Почитувани сограѓани, воздржете се од користење на овие површини и објекти, така ќе го заштитите вашето и здравјето на вашите најмили, стои во информацијата од општина Струмица.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK