AMD Strela

 

Правила за користење

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски од протестот во Струмица порача дека поништувањето на аболицијата се случила поради…

Повеќе

Научниците со децении се обидуваат да најдат начин што посоодветно да ја измерат интелегенцијата. Тестот за коефициентот на интелегенција…

Повеќе

Најверојатно до сега не сте обратиле внимание на малите округли предмети познати и како нитни. Овие предмети се поставуваат на краевите…

Повеќе

По завршувањето на празниците вообичаено добиваме по некој килограм повеќе, па веројатно сите веќе размислувате за диета. Еве како…

Повеќе

И покрај тоа што овошјето и зеленчукот се богати со антиоксиданси, утврдено дека човековиот организам највеќе ги апсорбира овие корисни…

Повеќе

Едно од најпознатите археолошки наоѓалишта во Мексико, кое привлекува два милиони туристи секоја година, планира да воведе поебна такса…

Повеќе

Еднојајчаните близнаци Динкер и Дилрај од Индија се ожениле со близначките Рина и Рима, на церемонијата која ја одржале свештеници…

Повеќе

Техното е форма на електронска денс миузика која се појави во Детроит во доцните осумдерсетти. Првата употреба на зборот техно како…

Повеќе

Кога неговата ќеркичка Шарлот го добила нејзиниот втор кохеларен имплант, Алистер Кемпбел одлучил малку да ја расположи и да не дозволи…

Повеќе

Струмичанецот Трајче Георгиев уште еднаш го воодушеви жирото на „Ѕвездичките на Пинк“ со својот талент и со 5 гласови се пласираше…

Повеќе

Во Норвешка „FM“ радиото ќе престане да постои на крајот на 2017-та година. Овој процес ќе трае точно една година, од јануари до декември…

Повеќе

Според најновото истражување за органската храна, кое чинеше 25 милиони долари и е најголемото од таков вид до денес, органската храна…

Повеќе

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK