AMD Strela

 

Хроника

Го живееме животот, но понекогаш умот ни е на друго место.Брзаме да стигнеме на работа. Кога ќе стигнеме, правиме листа на работи што…

Повеќе

За некои работи во животот потребен е ентузијазам, верба и пред сè желба. Наместо да седите дома и да не сакате да правите ништо, искористете…

Повеќе

Сите ние имаме неколку навики кои ги правиме секојдневно, а не сме свесни дека тие ни влијаат на сонот. Еве неколку совети како да…

Повеќе

Иако постојано го користиме мозокот, сепак не секогаш правиме доволно за да го одржиме во добра форма. Еве 10 алатки со кои можете…

Повеќе

Повеќето од луѓето се невработени заради својото избор. Со тоа тие го имаат целиот ден на располагање за да ги завршат предвидените…

Повеќе

Секој човек пред себе си поставува предизвици. Но, неочекуваните предизвици се тие кои не прават посилни, па затоа не треба да ги избегнуваме.За…

Повеќе

Струмичани уште еднаш потврдија дека се мајстори за забави и знаат да уживаат во нив. Така беше и синоќа на градското корзо, каде во…

Повеќе

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK