AMD Strela

 

Инцидент на струмичкото корзо-двајца завршија во болница

Инцидент на струмичкото корзо-двајца завршија во болница
Објавено на: 09 Nov 2014

Вечерва околу 23 часот на струмичкото корзо се случи инцидент, во кој двајца засега непознати граѓани се повредени и се пренесени со возило на брза помош во болницата. Како и зошто се случило и кој учествувал во инцидентот ќе се знае дополнително. Полицијата беше на местото на настанот и во текот на денот треба да има повеќе детаљи за овој немил настан.

њрљрљ

фљњф

фљњфљњ

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK