AMD Strela

 

Со феноменален настап Трајче Ѓоргиев се пласираше во финалето на „Ѕвездичките на Пинк’’

Со феноменален настап Трајче Ѓоргиев се пласираше во финалето на „Ѕвездичките на Пинк’’
Објавено на: 30 May 2015

Струмичанецот Трајче Георгиев уште еднаш го воодушеви жирото на „Ѕвездичките на Пинк“ со својот талент и со 5 гласови се пласираше меѓу најдобрите 20 и го продолжи натпреварувањето во Пинкови ѕвездички.

Тој ја интерпретираше песната од Џеси Џеј „Nobody's Perfect“ и за тоа доби одлични коментари.

Слушнете ја интерпретацијата на Трајче. 


Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK