AMD Strela

 

ФОТО: Си истетовирал апарат за слушање за да ја поддржи својата ќеркичка

ФОТО: Си истетовирал апарат за слушање за да ја поддржи својата ќеркичка
Објавено на: 08 Aug 2015

Кога неговата ќеркичка Шарлот го добила нејзиниот втор кохеларен имплант, Алистер Кемпбел одлучил малку да ја расположи и да не дозволи да се чувствува непријатно и засрамено, па и на неговата глава истетовирал апарат за слушање.

rqw

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK