AMD Strela

 

(ВИДЕО) Домино експерт со најкреативната најава за Европското првенство во Франција

(ВИДЕО) Домино експерт со најкреативната најава за Европското првенство во Франција
Објавено на: 08 Jun 2016

Европското првенство во Франција ќе почне за два дена, а еден експерт за домино ја направи веројатно најкреативната верзија.

„Јутјуб“ каналот „ДоминоЈоЈо“ направи преглед на фазата на групи со домино, користејќи 24 илјади блокови. Изведбата е навистина импресивна.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK