fbpx

Tags : 02.08.

166 нови случаи на ковид-19, од нив еден во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1419 тестирања, а регистрирани се 166 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 47-Куманово 17-Дебар 1-Штип 23-Тетово 12-Струга 7-Битола 1-Охрид 3-Кавадарци 9-Гостивар 15-Гевгелија 1-Струмица 1-Демир Хисар 1-Македонски Брод 10-Виница 2-Свети Николе 2-Кичево 12-Неготино 2 Починати се 4 лица, пациент од Скопје, пациент од Кичево, пациент од Штип и пациент од […]