fbpx

Tags : Ангеловски

Мојсовски им додели благодарници на Пандев и Ангеловски

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски денес им додели благодарници на капитенот на македонската фудбалска репрезентација, Горан Пандев и селекторот, Игор Ангеловски. -Денеска во Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport имав чест да ми бидат гости две легенди!Капитенот на фудбалската репрезентација Горан Пандев и селекторот Игор Ангеловски! […]