fbpx

Tags : Детска недела

Со цртање на отворено во Градскиот парк одбележана Детската недела

Ученици од основни училишта од струмичкиот регион со цртање на штафелаи во Градскиот парк во Струмица денеска ги одбележаа Детската недела и Денот на учителите. Настанот се одржа во организација на Домот за деца и млади „Благој Мучето“ од Струмица. Учениците цртаа на хамер со сув пастел на тема „Не заборавајте ги децата, дарувајте им […]