fbpx

Tags : футсал

Градоначалникот Костадинов го отвори државното првенство во футсал

-Денес ја имав честа и задоволството свечено да го отворам Државното првенство во ФУТСАЛ за основните училишта, кое се одржува во спортската сала на СОУУД „Димитар Влахов“ , а во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија, а чиј домаќин и соорганизатор е Меѓуопштинскиот сојуз на училишен спорт – Струмица. Беше тоа убава можност […]