fbpx

Tags : градоначалничка функција

Костадинов и формално ја презеде градоначалничката функција

-Од денес, пред мене, Костадин Костадинов стои голема одговорност и обврска!Формално ја преземав градоначалничката функција од Д‐р Коста Јаневски кому искрено му благодарам за поддршката и соработката, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Свесен сум дека од мене како Градоначалник на Струмица се очекува градот и општината да одат напред. Тоа што е создадено да […]