fbpx

Tags : Отварање

Градинките се отвораат на 9 септември

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче и министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, денеска одржаа заедничка прес-конференција, на која информираа дека донесена е одлука на 9 септември да се отворат установите за згрижување и воспитување на деца – детски градинки/центри за ран детски развој. Министерот Филипче го образложи Протоколот за активности во […]