fbpx

Tags : штета

Почна исплатата за штетата од пожарот во „Глобал“

-Денеска споделувам убава вест за нив. Започна исплатата на помошта од Владата на Република Северна Македонија. Педесет правни и 20 физички лица ќе добијат по 20 проценти или вкупно 13 милиони денари, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Животот носи непредвидливи настани, и добри и лоши, но и едните и другите се искуства кои не […]