fbpx

Tags : вонредни ученици

Средните училишта и вонредните ученици со голем интерес за програмата

Средните стручни училишта од Република Северна Македонија и вонредните ученици се заинтересирани да бидат дел од реализација на пилот мерката „Втора шанса“ во рамки  на ИПА проектот „Активација на ранливи групи на пазарот на трудот“ кој го спроведува Агенцијата за вработување и е финансиран од ЕУ. Целна група на пилот мерката „Втора шанса“ се невработени […]