fbpx

Општина Струмица објави јавен повик за дотација за тренери во спортските клубови

 Општина Струмица објави јавен повик за дотација за тренери во спортските клубови

Општина Струмица објави јавен повик преку кој се предвидува финансиска поддршка за најмногу десет тренери во спортските здруженија и други правни лица во областа на спортот кои делуваат на територијата на општина Струмица.

Финансиската поддршка трае до крајот на тековната 2021 година, односно 5 месеци.

Право на учество имаат спортските здруженија и други правни лица во областа на спортот од општина Струмица кои настапуваат во организиран систем на натпреварување.

Сите дополнителни информации може да ги најдете на следниот ЛИНК

Share via
Copy link