fbpx

Tags : 36 нови случаи

Нови 36 случаи на Ковид-19 во Струмица и 14 оздравени

Во последните 24 часа се направени 3211 тестирања, а регистрирани се 1192 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 571-Куманово 63-Дебар 15-Штип 50-Прилеп 51-Тетово 87-Струга 10-Велес 42-Битола 43-Охрид 49-Кавадарци 15-Гостивар 40-Гевгелија 6-Струмица 36-Крива Паланка 3-Радовиш 4-Крушево 6-Кочани 27-Пробиштип 14-Демир Хисар 5-Берово 1-Виница 7-Делчево 2-Кратово 3-Свети Николе 7-Кичево 22-Ресен 11-Неготино 2. Починати се 22 лица, осум пациенти […]