fbpx

Tags : „Д фестивал“

Најдобриот „Д Фестивал“ досега со спектакуларни концерти и атрактивна придружна

Повеќе од 50 музички артисти од домашната и светската сцена настапија на шест фестивалски бини во рамките на 14. издание на „Д Фестивал“, што се одржа од 28 јуни до 30 јуни во Дојран. Најпопуларниот фестивал на нашите простори во организација на „Пасворд продукција“, годинава го имаше своето најдобро издание досега, кое беше збогатено со голем […]